sundhedsartiker logo

OBS: VI SENDER TIL NÆRMESTE DAO/BRING PAKKESHOP 💙📦

CSR & Vision

Vores ambition er at være en ressourceeffektiv og socialt bæredygtig virksomhed, der har mindst mulig negativ indvirkning på miljøet. 

Vi er en stor spiller på transportmarkedet, og vi tager et særligt ansvar for at bidrage til en bæredygtig udvikling inden for vores branche. Med en åben dialog med vores kunder, leverandører og andre interessenter bidrager vores bæredygtighedsarbejde til at øge tilliden til os som virksomhed.

Vi vil være med til at gøre en forskel.

At integrere bæredygtighedsansvar i kerneforretningen er en vigtig konkurrencefordel. Vores vigtigste miljøindsats er at tilbyde kunderne klimasmarte kommunikations- og hjemmesideløsninger. Vi arbejder også systematisk med social bæredygtighed. Internt arbejder vi aktivt med mangfoldighed bl.a.

For vores samarbejdspartnere ønsker vi at dele den samme vision.

Vi støtter:

co2-udledning.dk affald-i-naturen.dk truede-dyrearter.dk sortering-af-affald.dk vilde-blomster.dk plastik-i-havet.dk miljøvenlige-produkter.dk teknologisk-udvikling.dk sikker-nethandel.dk undgå-madspild.dk grønne-investeringer.dk miljørigtig-kørsel.dk Bæredygtighed - vi støtter Grønt ansvar med fokus på bedre miljø SSL mærket støtter kryptering på Internettet Bæredygtig udvikling og energi - støt grøn omstilling i Danmark Sikker forbindelse med SSL kryptering Miljøfokus - fokus på bæredygtighed og grøn omstilling VPN forbindelse giver sikkert Internet fossile-brændstoffer.dk vedvarende-energikilder.dk co2-udslip.dk co2reduktion.dk Vi støtter Vi er grønne - for et bedre miljø i DanmarkVi støtter fokus på bedre arbejdsmiljø Bæredygtighed - vi støtter Grønt ansvar med fokus på bedre miljø Bæredygtighed i vand og miljø Vi støtter et sikkert Internet - Sikker browsing med SSL Vi støtter op om den gode arbejdsplads Vi støtter op om den gode arbejdsplads Fokus på medarbejere - vær en god kollega og en god chef online-møder.dk co2-neutral.dk drivhusgasser.dk klimaforandringer-i-danmark.dk drivhuseffekten.dk vandstand.dk
Vi Holder Afstand badge

Tilmeld Nyhedsbrev

Få nyeste artikler sendt til indbakken