sundhedsartiker logo

OBS: VI SENDER TIL NÆRMESTE DAO/BRING PAKKESHOP 💙📦

Forstørret prostata: Har du problemer med at lade vandet?

Prostasure artikel Forstørret prostata

Oplever du rejsningsproblemer, problemer med at opnå klimaks under samleje, svag strålekraft ved vandladning, svie og smerter, når du skal tisse? Så kan det være, at du har forstørret prostata.

Selvom forstørrelse af prostata kan lyde ubehageligt, hvilket det også er, er det en meget almindelig tilstand, som op imod 75% af alle mænd vil opleve på et tidspunkt af deres liv.

Fart på? Gå til behandling >>

Heldigvis er der hjælp at hente, både forebyggende og behandling af forstørret prostata, og her nedenfor giver vi dig det fulde overblik over de mest almindelige symptomer, hvad du kan gøre ved forstørret prostata, og hvordan du kan beskytte din prostata med et naturligt kosttilskud. Køb ProstaSure-kapsler til sund prostata her. 

Hvad er symptomerne på forstørret prostata?

Blærehalskirtlen, som de fleste af os nok bedre kender som prostata, sidder lige under urinblæren ved blærehalsen, hvor den omslutter urinrøret. Med alderen er der en forhøjet risiko for, at din prostata kommer til at presse på urinrøret, hvilket kan besværliggøre din vandladning.

Det er også derfor, at de mest almindelige symptomer på forstørret prostata har noget med din vandladning at gøre. Derfor kan du ved prostataproblemer opleve symptomer som:

  • Slap stråle ved vandladning
  • Besvær med at starte vandladningen
  • Problemer med at tømme blæren helt
  • Svie og smerter under vandladning
  • Efterdryp – dvs. dråber af urin, der passivt kan løbe ud gennem urinrøret, efter du er færdig med at tisse.
  • Hyppige vandladninger – kan være mentalt udfordrende, især hvis det sker om natten.
  • Kraftig tissetrang, eventuelt fulgt op med inkontinens.
  • Blod i urinen (om ned det sker sjældent)

Hvis du oplever nogen af ovenstående symptomer, er det en god idé at få undersøgt din prostata hos lægen

Derudover kan du også med fordel tage et naturmiddel som ProstaSure, som kan hjælpe med at holde din prostata sund. Køb ProstaSure-kapsler til sund prostata her.

Hjemmebehandling

Til behandling af problemet, kan du med fordel tage et naturmiddel som ProstaSure, som kan hjælpe med at holde din prostata sund.

Hvad kan man gøre ved forstørret prostata?

En forstørret prostata kan behandles med medicin. Men hvis der ikke er en effekt af medicinen, eller hvis symptomerne forværres, kan lægen anbefale en operation.

En kirurgisk behandling er ofte at skrælle prostata ved en kikkertoperation gennem urinrøret. Men hvis protata er meget stor, kan det være nødvendigt at fjerne den ved en åben operation, hvilket dog er meget sjældent.

Læs også: Viagra til mænd

Andre alternative behandlinger er varmebehandling, hvor der bliver ført et kateter op i blæren via urinrøret, som får prostata til at skrumpe.

Med andre ord er behandlingsmulighederne gode, men forebyggelse og pleje af prostata er bedre end behandling, og her kan du enten udføre prostatamassage eller tage et kosttilskud som ProstaSure, som er specielt formuleret til at optimere din prostatas sundhed.

På den måde kan du (forhåbentlig) helt undgå en prostataoperation, også selvom din prostata helt naturligt vil blive større med alderen. Køb ProstaSure-kapsler til sund prostata her.

Kan forstørret prostata give rejsningsproblemer?

Ved forstørret prostata er du i øget risiko for at opleve impotens. Faktisk vil din risiko for at opleve rejsningsproblemer være fire gange højere end hos mænd, der har en normal størrelse prostata.

Potensproblemer kan eventuelt være problemer med at nå klimaks under samleje, at opretholde rejsning eller impotens.

Det er et tabu for mange mænd at have problemer med potensen eller med at lade vandet, og derfor undgår mange mænd at tage til læge i tide.

Faktisk viser undersøgelser, at op mod 70% af alle mænd, der har forstørret prostata, ikke opsøger læge, hvilket blot kan forværre tilstanden og dine symptomer.

Er du i tvivl? Søg læge

Mange af symptomerne på forstørret prostata er også almindelige symptomer på prostatakræft, som er en af de mest almindelige kræftformer for mænd.

Derfor er det altid en god idé at blive tilset af en læge, der med en urinprøve eller prostataundersøgelse kan vurdere, om det skyldes forstørret prostata eller prostatakræft.

Herefter kan læge ligeledes vurdere dit videre behandlingsforløb, da ubehandlet forstørret prostata kan give blæresten, nyreskader, blærebetændelse og blødning fra blærehalskirtlen.

Derfor er det også en god idé at tænke forebyggende, og her er et kosttilskud som ProstaSure fantastisk til at pleje din prostata og give dig de bedste forudsætninger for at have en sund blærehalskirtel. Køb ProstaSure-kapsler her.

Tilmeld Nyhedsbrev

Få nyeste artikler sendt til indbakken