sundhedsartiker logo

OBS: VI SENDER TIL NÆRMESTE DAO/BRING PAKKESHOP 💙📦

Kontaktinformation 

Vi sidder klar til at hjælpe med din forespørgsel. Udfyld ovenstående formular og vi vil vende tilbage til dig inden for 24 timer. 

Artikler

Vores database med artikler vil på sigt blive inddelt i kategorier for at give et større overblik. Formålet med artiklerne er at informere og give kvalitets viden.,Artiklerne er skrevet ud fra opsøgende arbejde om det berørte emne. Indholdet i artiklerne skal ikke betragtes som den endegyldige sandhed og er heller ikke nødvendigvis udtømmende for det pågældende emne.

Vi bestræber os dog på at give dig den bedst mulige kvalitet af information i vores artikler.

Det er muligt at kommenterer på samtlige artikler. Kommentarerne gennemgås af sundhedsartikler.dk inden de frigives til udgivelse på siden. Dette skyldtes at vi ikke ønsker annoncering i de enkelte artikler i kommentarområdet, samt at vi ikke ønsker spam eller upassende sprogbrug. Vi håber at du finde vores artikler nyttige og interresante.

Vores mission

Sundhedsartikler dækker alle facetter af fysisk og mental sundhed åbent og objektivt, fordi vi er her for hele mennesket – hele dit liv. Og fordi folk kommer til os med unikke udfordringer, lytter vi nøje og sætter empati først på tværs af vores organisation. I alt fra vores personlige perspektiver til vores forpligtelse til inklusivitet, vil du se, at vi føler med dig.

Vi håber, du udnytter alle vores online ressourcer – fra vores sundheds- og artikelindlæg samt nyhedsbreve og guides.

Tak fordi du er her.

 30 Dages returret

Vi har en risikofri 30 dages garanti!

Hvis du fortryder dit køb af et produkt eller en vare på sundhedsartikler.dk skal du blot sende os en e-mail på [email protected], og du vil kunne kræve en fuld refusion, forudsat at det er inden for 30 dage efter levering.

Varerne skal returneres i original emballage, og evt. beskyttende emballage om produktet må ikke være brudt. Du har med andre ord pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Kunden afholder selv de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Det kræves, at produktet sendes retur til os, før at du kan modtage din refusion, modtageradresse findes under kontaktinformation.

Annonce- og sponsorpolitik

Vores website modtager finansiering fra annoncer, sponsoreret indhold og andre partnerskaber, såsom tilknyttede programmer. Virkeligheden er, at finansiering fra vores annoncører giver os mulighed for at dække flere forhold og levere bedre læseoplevelser, herunder video, animationer og input fra en række målrettede annoncørere. Du kan være sikker på, at vi er absolut ufleksible med hensyn til vores redaktionelle værdi. Udover input om brede emneområder tillader vi aldrig sponsorer at påvirke det indhold, vi skaber.

Vi har specifikke retningslinjer for annoncer og sponsorering, vi følger for at sikre, at annoncering aldrig kommer i vejen for redaktionel integritet. Sundhedsartikler.dk vælger annoncerne, og støtter ikke nogen produkter, adskiller alle annoncer fra redaktionelt indhold og skelner klart mellem sponsoreret og ikke-sponsoreret indhold.

Om Os

Sundhedsartikler er et online medie, hvor du kan finde information og rådgivning inden for krop og sind, samt almindelige  hverdagsproblemer relateret til hud, hår og kosmetik.

Hjemmesidens formål er at formidle sundhedsemner vidensbaseret i et let-læseligt sprog for den almene borger. Oplysningerne må derfor ikke tages som erstatning for professional behandling af godkendt læge.

Vores database med artikler vil på sigt blive inddelt i kategorier for at give et større overblik. Formålet med artiklerne er at informere og give kvalitets viden.

Artiklerne er skrevet ud fra opsøgende arbejde om det berørte emne. Indholdet i artiklerne skal ikke betragtes som den endegyldige sandhed og er heller ikke nødvendigvis udtømmende for det pågældende emne.

Vi bestræber os dog på at give dig den bedst mulige kvalitet af information i vores artikler.

Det er muligt at kommenterer på samtlige artikler. Kommentarerne gennemgås af navlen.dk inden de frigives til udgivelse på siden. Dette skyldtes at vi ikke ønsker annoncering i de enkelte artikler i kommentarområdet, samt at vi ikke ønsker spam eller upassende sprogbrug.

Vi håber at du finde vores artikler nyttige og interresante.

Tilmeld Nyhedsbrev

Få nyeste artikler sendt til indbakken