Hvem er vi?

Du er på en rejse mod sundhed og velvære. Og vi er lige med dig.

Hvordan du har det, påvirker hver eneste dag i dit liv, og derfor arbejder du så hårdt for at blive rask og blive rask. Uanset din rejse, er vi her for at støtte, vejlede og inspirere dig.

Vi skærer igennem forvirringen med ligetil, ekspertanmeldte, first-person oplevelser – alt sammen designet til at hjælpe dig med at træffe de bedste beslutninger for dig selv og de mennesker, du elsker. Vi vil gerne hjælpe dig med at eje dit velbefindende.

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe med din forespørgsel. Udfyld nedenstående formular og vi vil vende tilbage til dig inden for 24 timer. 

Vores mission

Sundhedsartikler dækker alle facetter af fysisk og mental sundhed åbent og objektivt, fordi vi er her for hele mennesket – hele dit liv. Og fordi folk kommer til os med unikke udfordringer, lytter vi nøje og sætter empati først på tværs af vores organisation. I alt fra vores personlige perspektiver til vores forpligtelse til inklusivitet, vil du se, at vi føler med dig.

Vi håber, du udnytter alle vores online ressourcer – fra vores sundheds- og artikelindlæg samt nyhedsbreve og guides.

Tak fordi du er her.

Annonce- og sponsorpolitik

Vores website modtager finansiering fra annoncer, sponsoreret indhold og andre partnerskaber, såsom tilknyttede programmer. Virkeligheden er, at finansiering fra vores annoncører giver os mulighed for at dække flere forhold og levere bedre læseoplevelser, herunder video, animationer og input fra en række målrettede annoncørere. Du kan være sikker på, at vi er absolut ufleksible med hensyn til vores redaktionelle værdi. Udover input om brede emneområder tillader vi aldrig sponsorer at påvirke det indhold, vi skaber.

Vi har specifikke retningslinjer for annoncer og sponsorering, vi følger for at sikre, at annoncering aldrig kommer i vejen for redaktionel integritet. Sundhedsartikler.dk vælger annoncerne, og støtter ikke nogen produkter, adskiller alle annoncer fra redaktionelt indhold og skelner klart mellem sponsoreret og ikke-sponsoreret indhold.

SA LOGO