sundhedsartiker logo

OBS: VI SENDER TIL NÆRMESTE DAO/BRING PAKKESHOP 💙📦

Sådan får du et smukt smil med en diskret tandretning

Dette indhold er sponsoreret

Noget af det første, man lægger mærke til, når man møder en ny person, er personens smil. En persons smil har altså stor indflydelse på et førstehåndsindtryk, men der er også mange andre årsager til, at mange ønsker at have et smukt smil.  


Smil bringer glæde og varme til andre mennesker, og det kan dermed påvirke måden, man møder andre mennesker på. Er du interesseret i at få rettet dine tænder, så kan du med fordel læse med her. 

Har du hørt om Invisalign?

Når det kommer til tandretning, findes der flere forskellige måder, hvorpå man kan skabe et flottere tandsæt. Man kan for eksempel rette sine tænder ved hjælp af togskinner, som mange mennesker helst vil undvære, eller man kan tage mere diskrete løsninger i brug, da man for eksempel kan investere i en Invisalign bøjle.

Invisalign er en diskret måde, hvorpå man kan rette sine tænder, idet man skal bruge en bøjle, som er lavet af tyndt og gennemsigtigt plastik, og det er med til at gøre bøjlen næsten usynlig, når man har den på tænderne. Derfor er det også en tandretningsløsning, som er attraktiv for mange! 

Den diskrete løsning

Invisalign er en af de mest diskrete løsninger, når det kommer til tandretning. Man har skinnerne på sine tænder i 20 til 22 timer af døgnets 24 timer, og man tager dem ud, når man skal spise. Tandretningen foregår sådan, at man normalvis vil skifte skinnen ud med en ny én gang om ugen. Den nye skinne vil være forskellig fra den gamle skinne, og på den måde vil tænderne gradvist blive rettet til det perfekte smil.

Alle personer har forskellige tænder, og derfor er der også forskel på, hvor længe en tandretning med Invisalign varer. Dog ligger behandlingstiden typisk mellem 6 og 18 måneder. Derfor kan man med Invisalign også se frem til et hurtigt og effektivt tandretningsforløb.

Kom til en gratis forundersøgelse

Hvis man er interesseret i at få rettet sine tænder ved hjælp af Invisalign bøjlen, kan man nemt få booket en gratis forundersøgelse, hvor man kan blive vejledt og få information om, hvordan et eventuelt tandretningsforløb vil se ud.

For der findes mange metoder til at få rettet sine tænder, og det hele handler i sidste ende om at finde frem til, hvilken løsning der passer bedst til ens behov og personlige præferencer.

Tandretning med Invisalign er altså en diskret løsning, og det er derfor også en metode, som er attraktiv for mange.

Tilmeld Nyhedsbrev

Få nyeste artikler sendt til indbakken