sundhedsartiker logo

OBS: VI SENDER TIL NÆRMESTE DAO/BRING PAKKESHOP 💙📦

Effektiv tandblegning hjemme - hvide tænder med 100% tilfredshedsgaranti

tandblegning
Foto: Pexels

Mange af os drømmer om at have det der lækre Colgate-smil, som vi med stolthed kan vise frem. Hvide tænder signalerer nemlig overskud og selvværd, og smilet er uden tvivl noget af det første, som vi lægger mærke til, når vi møder en ny person. Tvivl ikke, Dette kan opnås med tandblegning.

Tænder har desværre en tendens til at blive misfarvede med tiden, selvom man følger tandlægens anbefalinger om at børste tænder to gange dagligt. Og gule tænder kan desværre ramme selvtilliden og ens selvbillede meget hårdt.

Men der er heldigvis hjælp at hente, hvis du har gule tænder, og her nedenfor giver vi dig overblikket over, hvordan du effektivt kan få hvidere tænder hjemme og undgå at betale i dyre domme for at få en tandblegning hos tandlægen. Køb tandblegningssæt til tandblegning hjemme med 100% tilfredshedsgaranti her. 

6 dages program til tandblegning hjemme

Hvordan vælger du den bedste tandblegning hjemme?

Når du skal vælge det bedste tandblegningsprodukt til hjemmebrug, skal du først overveje, hvilket produkt du skal bruge. Der findes nemlig mange forskellige produkter på markedet, og du skal derfor vælge enten strips, tandpasta, aktivt kul eller et tandblegningssæt med LED-lys.

For at se hvor effektivt produktet er til tandblegning hjemme, skal du undersøge det aktive stof, altså blegemidlet. Mange tandblegningsprodukter til hjemmebrug bruger brintoverilte, men det anbefales at undgå disse, da det er skadeligt for emaljen, tandkødet og tænderne.

Vælg i stedet et produkt til tandblegning hjemme med phthalimidoperoxycaproic acid (PAP), da det er et sikkert alternativ til netop brintoverilte. PAP skader ikke tandkød og emalje som traditionelle tandblegningsprodukter, og er ligeledes CE-godkendt, hvilket betyder, at det lever op til strenge EU-standarder.

Et af de bedste tandblegningssæt med netop PAP er fra mysmile, der indeholder et mundstykke med LED-lys, og som giver 100% tilfredshedsgaranti på, at du kan få hvidere tænder efter blot 6 dages brug. Og netop tilfredshedsgarantien er en klar fordel, da man på den måde er sikker på, at man får hvidere tænder, ellers kan man få pengene tilbage.

Fordele

Kort sagt er der mange fordele ved tandblegningskittet, som blandt andet bidrager til at:

 

Tandblegning før efter

tandblegningskit fra shytobuy

Selvom et tandblegningssæt i teorien godt kan stå alene, kan du overveje at bruge aktivt kul til at børste tænder med, da det ligeledes kan hjælpe dig med at gøre dine tænder hvidere (eller som minimum hold farven). Det skyldes, at aktivt kul skånsomt og effektivt hjælper med at fjerne misfarvninger og giver dig hvidere tænder.

 

Du kan enten kombinere de to produkter eller bruge dem hver for sig. En kombination af både tandblegningssættet og aktivt kul til tandblegning kan dog hjælpe dig med at forlænge effekten af tandblegningen.  

Hvis du vælger aktivt kul (enten alene eller i kombination med et tandblegningssæt), er vi igen nødt til at slå et slag for de lækre produkter fra mysmile, da de som sagt giver 100% tilfredshedsgaranti på effekten af deres produkter. De har også aktivt kul til tandblegning hjemme i deres sortiment, og tandblegningsproduktet har den helt klare fordel, at det bliver leveret med to bambustandbørster, som er et mere bæredygtigt alternativ til almindelige plastiktandbørster.

MySmile Tandblegningssæt

6 dages program til tandblegning hjemme

Fordele ved at bruge aktivt kul til tandblegning:

Tandblegning hjemme – sådan gør du

Hvis vi tager udgangspunkt i mysmiles tandblegningssæt til blegning af tænder hjemme, er det overraskende simpelt at bruge, og giver op til flere toner hvidere tænder efter blot seks behandlinger samt tydelige resultater allerede efter den første tandblegning. Du skal blot følge nedenstående trin: 

 1. Start med at børste dine tænder, så de er rene og klare til påføringen af tandblegningsmidlet.
 1. Vask dine hænder, så de er helt rene og tørre.
 1. Tag nu mysmile-mundstykket og fastgør til det medfølgende LED-lys (som hjælper med at forstærke effekten af blegemidlet).
 1. Sprøjt blegemiddel på mundstykket.
 1. Skub nu forsigtigt mundstykket med blegeproduktet op mod tænderne med dine tommelfingre og bid let sammen.
 1. Du kan godt lukke munden, mens du bleger dine tænder. Men undgå at lade være med at bide for hårdt sammen, da det kan føre til, at produktet ryger ud af mundstykket. Det er ikke farligt at sluge gelen, men det er bedst, at blegemidlet bliver i mundstykket, da det bleger tænderne mest effektivt.
 1. Tryk på tænd-knappen og vent i 10 minutter. Når du hører en kort bip-lyd, slukkes LED-lyset automatisk, og du kan fjerne mundstykket.
 1. Herefter kan du skylle dine tænder med lunkent vand og rengøre mundstykket, da du kan bruge det igen.

Denne proces gentager du, indtil du er tilfreds med tonen af dine tænder. Selvom du kan forvente tydelige resultater allerede efter første behandling, anbefales det at blege sine tænder i minimum seks dage i træk, da det giver den bedste blegning.

Herefter kan man vedligeholde tandblegningen ved at børste tænder med aktivt kul dagligt, da det ligeledes kan hjælpe med at give dig hvidere tænder. Og når du føler, at du trænger til en grundig tandblegning igen, kan du købe refills til tandblegningssættet ved at klikke her.

Hvor længe holder en hjemme tandblegning?

Det er meget forskelligt fra person til person, hvor længe en tandblegning varer, da det afhænger meget af, hvor god du er til at passe på dine tænder, hvilken mad og drikke du indtager og din livsstil. at gøre med, hvor god din mundhygiejne er.

For at få din hjemme-tandblegning til at holde længst muligt, er det vigtigt, at du som minimum børster tænder hver morgen og aften, helst to minutter hver gang. Du forlænger dog effekten af en tandblegning, hvis du børster tænder eller skyller efter med vand, hver gang du har drukket cola, sort te, kaffe eller andet, der kan misfarve dine tænder. Derudover kan rygning ligeledes afkorte effekten af en hjemme-tandblegning.   

Et andet godt råd til at forlænge effekten af en tandblegning yderligere er at børste tænder i aktivt kul. Her er det dog vigtigt at understrege, at du stadig skal bruge din almindelige tandpasta med fluor, og at tandbørstning med aktivt kul ikke skal være en erstatning for din almindelige tandbørstning. 

Det skal mere ses som et supplement, da aktivt kul kan hjælpe med at fjerne misfarvninger gradvist og dermed hjælpe med at forlænge effekten af en tandblegning, uanset om du får foretaget en professionel tandblegning hos tandlægen eller vælger at bruge et tandblegningssæt til tandblegning hjemme. Køb aktivt kulpulver til hvidere tænder med 100% tilfredshedsgaranti her.

Virker blegning af tænder på alle?

Uanset om du bruger et tandblegningssæt til tandblegning hjemme eller får bleget tænder hos din tandlæge, er det vigtigt at huske på, at tandblegning ikke virker på alle. 

En tandblegning kan eksempelvis fjerne misfarvninger forårsaget af:

 • Sort te
 • Kaffe
 • Rødvin og alkohol
 • Rygning
 • Cola og syreholdige drikke

Det betyder kort sagt, at en hjemme-tandblegning eller blegning hos tandlægen kan hjælpe med at fjerne misfarvninger, der skyldes livsstil og alt det, som du indtager.

En tandblegning kan dog ikke fjerne misfarvninger, der er:

 • Medfødte
 • Forårsaget af medicin
 • På tandkroner
 • Aldersbetinget gulning af tænderne, da det skyldes slid

Derfor er det vigtigt, at du kender den underliggende årsag til dine gule tænder og misfarvninger. For hverken et tandblegningssæt fra mysmile eller en tandblegning hos tandlægen kan ikke fjerne medfødte misfarvninger eller aldersbetinget gulning af tænderne. Men begge metoder er i stedet meget effektive til at fjerne misfarvninger, der skyldes cola, sort te, rygning, kaffe og andre livsstilsfaktorer.

6 dages program til tandblegning hjemme

Blegning af tænder – hvad koster det?

Prisen på at få hvidere tænder hos tandlægen ligger mellem 2300-3500 kroner. Det afhænger dog meget af den enkelte tandlæge, og der kan være store geografiske prisforskelle, alt afhængigt af hvor man bor i Danmark.

Eftersom det er dyrt at tage til tandlæge i Danmark, vælger mange danskere i stedet at tage til Polen, hvor det generelt er meget billigere. Men tandblegning er faktisk en af de behandlinger, det ikke kan betale sig at tage til Polen for at få lavet.

I Polen koster en tandblegning nemlig næsten det samme som i Danmark, nærmere bestemt 1900-2300 kroner, og derfor kan det ikke betale sig at rejse til Polen for at få bleget sine tænder.

Et prisvenligt alternativ kan i stedet være at blege tænder hjemme. Det er ikke kun billigere, men de gode producenter giver også 100% tilfredshedsgaranti på deres produkter, og du kan dermed forvente gode resultater, selvom du gør det selv.

Her kan et godt alternativ være et tandblegningssæt fra mysmile, der er 70-80% billigere end en professionel tandblegning. Producenten giver som sagt 100% tilfredshedsgaranti på sættet, der ikke indeholder brintoverilte, og er dermed helt sikkert for emaljen og tænderne. Og derfor kan du forvente gode resultater, når du bruger sættet til at blege dine egne tænder. Køb tandblegningssæt fra mysmile til tandblegning hjemme her.          

Hvorfor får man gule tænder?

Der kan være mange grunde til, at man får gule tænder, og nogle mennesker har fra naturens side mere gule tænder end andre. Men misfarvninger og gule tænder kan også skyldes:

Alder

Alder spiller en stor rolle, når det kommer til gule tænder. Tænderne udsættes nemlig for mere slid, jo ældre du bliver, hvilket kan føre til misfarvninger.

Dårlig mundhygiejne

Dårlig mundhygiejne er en anden årsag til gule tænder, især hvis man har en tendens til ikke at børste tænder to gange om dagen eller tage til tandlæge to gange om året som anbefalet.

Stress og medicin

Stress, søvnmangel og medicin har ligeledes en betydning for dine tænders farve, og kan gøre dem gule og misfarvede. Især medicin som antihistaminer, blodtryksmedicin og antipsykotika kan påvirke emaljen og give misfarvninger.

Kaffe og sort te

Kaffe og sort te indeholder garvesyre, som er en af de helt store syndere, når det kommer til gule tænder og misfarvninger. Garvesyre skader nemlig emaljen, og dermed får man gule tænder.

Alkohol

Øl og andre former for alkohol er meget hårde for dine tænder, og kan føre til misfarvninger. Men rødvin er uden tvivl det, der påvirker dine tænders farve mest. Det skyldes, at rødvin indeholder garvesyre, som kan føre til misfarvninger.

Syreholdigt mad og drikke

Syreholdigt mad og drikke skader tænderne, og kan gøre dem gule og misfarvede. Cola er især en stor synder, da det har en pH-værdi på 2,4, hvilket gør, at emaljen tager skade og tænderne gule, hvis du drikker meget cola. 

Selvom frugt er sundt og indeholder en masse antioxidanter og vitaminer, indeholder visse frugter mere frugtsyre end andre, hvilket kan give syreskader og gule tænder. Derfor bør du undgå at spise alt for mange citroner, æbler og vindruer. 

Hvordan undgår man at få gule tænder?

Tandbørstning og en god tandhygiejne er ikke altid nok til at sikre, at dine tænder forbliver kridhvide, da alle de ovenstående årsager kan påvirke emaljen (den yderste overflade af tænderne) negativt og gøre dine tænder gule, uanset hvor meget du børster tænder.

Derfor kan det være en god idé at skære ned på alt det, der kan give dig gule tænder, hvis du har en tendens til at få misfarvede tænder. Alternativt kan du overveje at få bleget dine tænder, enten hos tandlægen eller ved at bruge et tandblegningssæt til at blege tænder hjemme. Og her er det vigtigt at undgå blegeprodukter uden brintoverilte, da det er skadeligt for dine tænder, emalje og tandkød.

Her kan et godt bud være et tandblegningssæt fra mysmile, der ikke blot er 80-90% billigere sammenlignet med en tandblegning hos tandlægen, det kommer også med en 100% tilfredshedsgaranti, og indeholder ikke brintoverilte. Dermed er du sikker på, at du får de ønskede resultater uden at skade dine tænder. Køb tandblegningssæt fra mysmile med 100% tilfredshedsgaranti her.

6 dages program til tandblegning hjemme

Udgivet: 2023 2011 1152, sundhedsartikler.dk

Tilmeld Nyhedsbrev

Få nyeste artikler sendt til indbakken